Традиционни празници и конкурси


Коледно-новогодишен празник 2004
22.12.2004г.

     На 22 декември 2004 година във фоайето на к-с „Тропик” бе организиран коледно – новогодишен празник . За доброто коледно настроение допринесе атмосферата в залата, където бе подреден битов кът с автентични предмети, коледна трапеза със съответния брой ястия за празника, изложбата на изработени от  децата сурвачки,  подредени за за участие в конкурса.
     На специално място бе организирана празнична рекламна витрина на фирми от град Септември, произвеждащи хлебни и сладкарски изделия – ЕТ „ИСАВ”,  „Заря 2000” АД,  „Бултес” ООД и „Борса” ООД. Продуктите , предложени за предстоящите празници се оказаха не само много красиви и стилни, но и изключително вкусни по мнението на дегустаторите – всички гости на празника.
     Отделен кът беше организиран и за майсторите на домашно приготвени ястия и специалитети, които участваха в кулинарна изложба-конкурс. Приготвените с много любов и желание баници, пити, торти, сладкиши и други вкусотии затрудниха компетентното жури с председател Ваня Крумова – собственичка на „Борса” ООД, което все пак излъчи победители за I, II и III място .
     За доброто настроение на присъстващите в препълнената зала допринесе  програма с участието на Дядо Коледа и Снежанка, изпълненията на децата от  вокалните групи и школата  по пиано към читалището, наричанията за здраве, берекет и щастие на сурвакарите, изпълненията на млади певици от училище „Георги Брегов” град Пазарджик.


Коледно-новогодишен празник 2004
Коледно-новогодишен празник 2004
Коледно-новогодишен празник 2004
Коледно-новогодишен празник 2004